Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Garmin GDU 375

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Copper Mountain, CO
    Posts
    167

    Default Re: Garmin GDU 375

    I agree....you can see more with two screens then with one. Also, the Dynon provides some good back information if the 375 fails.

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Copper Mountain, CO
    Posts
    167

    Default Re: Garmin GDU 375

    ooops "back-up"

    I agree....you can see more with two screens then with one. Also, the Dynon provides some good back-up information if the 375 fails.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Copper Mountain, CO
    Posts
    167

    Default Re: Garmin GDU 375

    Can you add ADS-B to the GDU 375 in the old Exec Panel?

  4. #14
    Senior Member randylervold's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Yakima, WA
    Posts
    1,378

    Default Re: Garmin GDU 375

    Quote Originally Posted by Rich View Post
    Can you add ADS-B to the GDU 375 in the old Exec Panel?
    Yes, the Garmin GDL-39 can be added and provides input to the GDU375 via the serial port.
    Randy Lervold

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Copper Mountain, CO
    Posts
    167

    Default Re: Garmin GDU 375

    Randy, thanks. Which of the GDL 39's do you recommend? The GDL® 39, GDL 39R, or GDL 39 3D? How difficult would the install be?

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Copper Mountain, CO
    Posts
    167

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •