Results 1 to 5 of 5

Thread: Tapatalk not working

  1. #1
    Senior Member c130jake's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    170

    Default Tapatalk not working

    I usually check the forum with the app. Makes me log in and then I get an error. This just started this week. SC.org and BCP.org still work. Any ideas?

    thanks,

    jake
    Jake
    Finished CCEX N96FV!

  2. #2
    Super Moderator txcub's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Edgewood, Texas
    Posts
    202

    Default Re: Tapatalk not working

    Quote Originally Posted by c130jake View Post
    I usually check the forum with the app. Makes me log in and then I get an error. This just started this week. SC.org and BCP.org still work. Any ideas?

    thanks,

    jake
    I have had the same error for several days.
    Jon

  3. #3
    Senior Member John Whitish's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Yakima, WA
    Posts
    416

    Default Re: Tapatalk not working

    Sorry guys! I'll check on it.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Yakima, WA
    Posts
    8

    Default Re: Tapatalk not working

    Thanks for the heads up folks. Try it now and let me know if it's behaving.

  5. #5
    Super Moderator txcub's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Edgewood, Texas
    Posts
    202

    Default Re: Tapatalk not working

    Quote Originally Posted by jason.navarrete View Post
    Thanks for the heads up folks. Try it now and let me know if it's behaving.
    Working now! Thanks


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •